Je bent hier: Home > Budget > Goed nieuws! De spotgoedkope Lidl-variant van de peperdure La Prairie crème ligt bijna weer in de schappen

Goed nieuws! De spotgoedkope Lidl-variant van de peperdure La Prairie crème ligt bijna weer in de schappen

Budget
Goed nieuws! De spotgoedkope Lidl-variant van de peperdure La Prairie crème ligt bijna weer in de schappen

Moederdag komt er weer aan en het beste cadeau scoor je dit jaar gewoon tijdens het boodschappen doen. Lidl komt namelijk terug met de gewilde beautyproducten, die dezelfde ingrediënten bevatten als de superluxe crème van het merk La Prairie.

Als je op zoek bent naar een voedende, verjongende crème, moet je vaak diep in de buidel tasten. Zo leg je voor een potje La Prairie Cellular Radiance Cream bijna 600 euro neer. Maar de beautylijn die Lidl op de markt heeft gebracht, kost bij elkaar nog geen 16 euro. En het leukste van alles is dat Lidl dit keer óók met een speciale geschenkverpakking komt, precies op tijd voor Moederdag!

Zelfde ingrediënt

De Cien Cellular Beauty lijn van de budgetsupermarkt bestaat uit een dag- en nachtcrème, een serum en een mousse voor de ogen. Deze producten beloven je natuurlijke celvernieuwing te stimuleren en rimpels tegen te gaan. Daarnaast zit er een zonnefactor in, die je huid beschermt tegen Uv-straling. In de producten zouden dezelfde ingrediënten te vinden zijn als in de peperdure crème van het luxe merk La Prairie.

Cadeauset

Alle vier de producten kosten 3,99 euro per stuk en liggen vanaf maandag 6 mei weer in de schappen. Daarnaast vind je dus een geschenkverpakking met daarin zowel de dag- als nachtcrème (2x 50ml); voor deze set hoef je slechts 7,99 euro neer te tellen.

Lees ook
Waarom je beter geen normale zonnebrandcrème voor je gezicht kunt gebruiken

Rennen!

En oh, de vorige keren zijn ze als warme broodjes over de toonbank gegaan. Op = op, dus als je een van de producten wil bemachtigen, zal je er vroeg bij moeten zijn. Rennen, dus!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Lidl Nederland