Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Lidl brengt spotgoedkope variant van ‘La Prairie’-crème op de markt

Lidl brengt spotgoedkope variant van ‘La Prairie’-crème op de markt

Mode & Beauty
Lidl brengt spotgoedkope variant van ‘La Prairie’-crème op de markt

Geef jij maandelijks de nodige centen uit aan dure gezichtscrèmes, luxe serums en prijzige schoonheidsbehandelingen? Nergens voor nodig, want Lidl komt met dé crème die je huid jong en stralend houdt. Deze bevat dezelfde ingrediënten als de superluxe crème van het merk La Prairie en het goede nieuws is dat je ‘m deze week weer kunt scoren voor een prikkie.

Als je op zoek bent naar een voedende, verjongende crème, moet je vaak diep in de buidel tasten. Zo leg je voor een potje La Prairie Cellular Radiance Cream zo’n 600 euro neer. Maar de beautylijn die Lidl op de markt heeft gebracht, kost bij elkaar nog geen 16 euro.

Zelfde ingrediënt

De Cien Cellular Beauty lijn van de budgetsupermarkt bestaat uit een dag- en nachtcrème, een serum en een mousse voor de ogen. Deze producten beloven je natuurlijke celvernieuwing te stimuleren en rimpels tegen te gaan. Daarnaast zit er een zonnefactor in, die je huid beschermt tegen uv-straling. In de producten zouden dezelfde ingrediënten te vinden zijn als in de peperdure crème van het luxe merk La Prairie.

Lees ook
Geen droogshampoo bij de hand? Je kunt ook dít beautyproduct gebruiken

Nú bij Lidl

De wonderlijn van Lidl heeft al een paar keer in de schappen gelegen en wegens succes is deze actie herhaald! Vanaf maandag 9 december zijn de producten weer verkrijgbaar bij de budgetsupermarkt en geldt: op = op. De producten – die elk 3,99 euro per stuk kosten – zijn de vorige keren als warme broodjes over de toonbank gegaan, dus er op tijd bij zijn is een must. Rennen, dus!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Lidl Nederland

Shoppen is altijd een goed idee