Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Lancering brillencollectie Kylie Minogue

Lancering brillencollectie Kylie Minogue

Branded content
Lancering brillencollectie Kylie Minogue

Afgelopen week werd de eerste brillencollectie van stijlicoon Kylie Minogue exclusief voor Specsavers gelanceerd bij De Föhnbar in Amsterdam. Flair was daar natuurlijk bij om de leukste modellen te selecteren.

Flair samen met Specsavers

Met een glaasje bubbels en prachtige hapjes van Krispijn Wessel werden we hartelijk ontvangen in De Föhnbar. Onder het genot van een föhnbeurt mochten we als eerste de sprankelende collectie van Kylie Minogue bewonderen, wat een eer!

De “Get the Kylie look” collectie is ontworpen rondom 3 thema’s: modern classics, subtle bling en reinvented vintage. Geïnspireerd op haar turbulente leven en vooral waar en hoe ze haar brillen draagt. Kylie’s chique persoonlijkheid komt in alle subtiele details naar voren. Elk model is uniek met een herkenbare gouden ‘K’ als detail. Heel classy!

Favoriete designs
Er zitten maar liefst 18 monturen en 5 zonnebrillen in de collectie. Voor elke look zit er wel een montuur bij, van chique en stijlvol tot klassiek en functioneel. Ook zijn er speciaal een aantal kleinere monturen opgenomen. “Ik weet wat het is om te zoeken naar een bril en niets te vinden dat past. We hebben dus gezorgd dat er voor elk wat wils is”, zegt Kylie. De modellen zien er fantastisch uit en onze redactie liet haar oog vallen op 3 favoriete modellen:

Flair favorieten Kylie Minogue

Kylie 07, Kylie 13, Kylie Sun RX 04

Je hebt mijn showkant die behoorlijk over de top is en mijn echte leven, waarin ik een meer klassieke stijl heb. Ik hou ervan karakters en stijlen af te wisselen.”

Can’t get you out of my head
Kylie Minogue is niet alleen succesvol als zangeres en actrice, maar ze is ook nog eens een stijlicoon door haar uitgesproken look. Ze werkt samen met topontwerpers als Jean Paul Gaultier en Dolce & Gabbana en met de lancering van deze stylish brillencollectie slaat ze weer een nieuwe weg in. “Ik heb me laten inspireren door moderne klassiekers, populaire vormen en stijlen die veel mensen goed staan. Daar heb ik vervolgens mijn eigen, persoonlijke draai aan gegeven.”

#LoveGlasses
De collectie van Kylie Minogue is nu exclusief verkrijgbaar bij Specsavers voor € 139,- in verschillende frames en maten. Kun je niet kiezen? Geen zorgen, want de 2e bril is gratis. Zo kun je voor 2 compleet verschillende stijlen gaan. Een functionele look voor overdag en een tikje glamour voor ’s avonds. Bij je nieuwe bril komt een exclusieve roze met gouden brillenkoker voorzien van de prachtige ‘K’ tag, die al een week op de Flair redactie ligt te schitteren.

Bekijk de Kylie Minogue Eyewear collectie nu hier.

Kylie Minogue x Specsavers

Shoppen is altijd een goed idee