Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Oelala: déze 2 basic kleuren zijn weer helemaal on trend in de wereld van fashion

Oelala: déze 2 basic kleuren zijn weer helemaal on trend in de wereld van fashion

Mode & Beauty
Oelala: déze 2 basic kleuren zijn weer helemaal on trend in de wereld van fashion

Als er íets ding is dat altijd beweegt, dan is dat wel de fashion wereld. Influencers en modellen die op social media nieuwe trends, kleuren en items vertegenwoordigen, waardoor ze als warme broodjes over de toonbank gaan (de kleding dan). Zelf doen we er net zo hard aan mee, want hallo, wie wil dat ene mooie jasje nou niet? Houd je vast, want er is alwéér een nieuwe trend aan komen waaien. 

Kleur trends

Another nineties trend. Jup, we hebben er weer een te pakken. Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, maar de kleuren die nu helemaal weer in zijn – ook in een combi – zijn de schoonheden (licht) groen én bruin. Het lijkt een gekke combinatie, maar wacht maar tot je het samen ziet. We hebben op Pinterest wat mooie kiekjes voor je opgezocht ter inspiratie.

Groene outfits

Groen is altijd al een frisse en positieve kleur geweest. Het blijkt nu dus ook dat de kleur niet alleen mooi is voor in huis, maar ook zeker voor in je kledingkast. Op dit moment vinden we de lichtgroene kleur dan toch een van de mooiste (hallo, lentegevoel), maar eigenlijk zijn alle kleuren groen nu weer terug.

Bruine outfits

Ik denk dat we ons allemaal het moment nog kunnen herinneren dat we zeiden dat bruin écht geen kleur was om in je garderobe te hebben. En kijk waar we nu zijn. Pinterest en Instagram staat vól met kiekjes van compleet bruine outfits. Ons favoriet van het moment? De donkerbruine chocoladekleur als broek. *heart eyes*

Lees ook 
Idee voor je eerste na-de-lockdown-kappersbezoek: déze haartrend ga je overal zien in 2021

Groene én bruine outfits

Zoals je op bovenstaande plaatjes al wel kon zien, zijn de kleuren apart van elkaar al supermooi en heel tof te combineren met andere items. Maar hold on… dít is wat je er samen van kunt maken. Bruine broek, groene trui en witte sneakers en je bent helemaal klaar – voor een bezoekje aan de supermarkt dan. Maar ook dan ben je in ieder geval helemaal on trend. Op naar de online winkels.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Beeld: Pinterest, Getty

Shoppen is altijd een goed idee