Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Oei: door deze kledingfouten zie jij er misschien wel slonzig uit

Oei: door deze kledingfouten zie jij er misschien wel slonzig uit

Oei: door deze kledingfouten zie jij er misschien wel slonzig uit

Natuurlijk willen we graag allemaal netjes voor de dag komen. Maar soms is dat best lastig, vooral als het gaat om kleding. Er zijn namelijk genoeg kledingfoutjes die we onbewust maken waardoor we er soms wat slonzig bij lopen. En dat is natuurlijk absoluut niet wat we willen!

Daarom hebben we de vijf meest voorkomende kledingfoutjes voor je op een rij gezet.

1. Vlekken

Vlekken in je kleding zijn natuurlijk nooit charmant. Maar gelukkig is dit kledingfoutje makkelijk te voorkomen. Je herkent het vast wel, je draagt een nette witte blouse naar werk en tijdens je koffie pauze mors je per ongeluk alles over je heen. Daar kan je op je werk natuurlijk niet veel meer aan veranderen. Maar als je tijdens het aankleden een vlek op je kleren ziet, moet die natuurlijk gewoon meteen in de was!

2. Gaatjes in je kleding

Soms heb je gewoon dat ene shirtje waar je zo verliefd op bent, dat je er eigenlijk geen afstand van wil nemen. Maar toch is een gaatje in je kleding echt een reden om het weg te doen. Heb je veel kleding met rafelige randjes of kleding met veel losse draadjes? Knip deze er dan gewoon vanaf! Kleine moeite, groot plezier!

3. Kleding vol met pluisjes

Pluisjes maken je outfit er ook niet bepaald mooier op. Vooral met zwarte kleding is het handig om altijd even te kijken of je niet onder de pluisjes zit. Of misschien heb je wel even lekker geknuffeld met je kat en zit je mooie trui nu onder de haren. Gelukkig is het een kleine moeite om even een kledingroller over je trui te halen en deze kan zo weer gedragen worden!

4. Kreukels in je kleding

Het vervelende aan bloesjes is dat je ze altijd goed moet strijken, wil je dat het er mooi uitziet. Gekreukelde kleding is namelijk absoluut een no-go. Zorg er daarom altijd voor dat je zonder kreukels de deur uit gaat!

Lees ook
Draag jij dít kledingstuk vaak? Dan is de kans groter dat je een slechte houding hebt

5. Wijde kleding

Het is natuurlijk wel helemaal in de mode, oversized kleding. Maar over het algemeen blijft het er soms toch een beetje slordig uitzien. Het kan soms natuurlijk heel leuk zijn, dat hangt er vanaf hoe je het draagt. Maar over het algemeen kan het dragen van wijde kleding wat slonzig overkomen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages