Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Geloof het of niet: déze kledingitems kun je het beste op de mannenafdeling shoppen

Geloof het of niet: déze kledingitems kun je het beste op de mannenafdeling shoppen

Geloof het of niet: déze kledingitems kun je het beste op de mannenafdeling shoppen

Steeds meer vrouwenafdelingen van modeketens hebben oversized items of genderneutrale kleding in het assortiment. Maar sommige items kun je nog altijd beter (én vaak goedkoper) op de mannenafdeling shoppen. En de kans dat je een ander in dezelfde kleding zal tegenkomen, is natuurlijk ook erg klein. Win-win, dus.

Shoppen op de mannenafdeling

De mannenafdelingen hebben genoeg leuke nieuwe items om jouw kledingkast mee uit te breiden. Flair somt een aantal items voor je op, waarnaar je beter op zoek kunt gaan op de herenverdieping:

T-shirts

Een goed T-shirt vinden, dat niet veel te kort is, kan nog wel eens een uitdaging zijn. Op de mannenafdeling stikt het van de T-shirts, vaak in iedere kleur die je je maar kunt bedenken. Geen glitters, geen rare quotes, maar gewoon lekker simpel. En als je een paar maatjes groter neemt, kun je er met een riempje een leuk jurkje van maken.

Witte blouses

Oversized blouses zijn helemaal hot. En laten ze deze nou net in overvloed hebben bij de heren. Ze zitten lekker ruim en zijn makkelijk te combineren óf ook te gebruiken als bijvoorbeeld een strandjurkje.

Lees ook
Treat yourself! Dit zijn de best beoordeelde steden om te shoppen

Spijkerjasjes

Een spijkerjas is bijna met iedere outfit te combineren en kan niet ontbreken in je kledingkast. Op de mannenafdeling hebben ze deze pareltjes in alle soorten en maten, vaak nog veel meer dan bij de vrouwen. En als het jasje net iets groter valt, oogt dat alleen maar stoer.

Sweaters

Sweaters dragen we natuurlijk allemaal, omdat ze zo lekker zitten. En oversized sweaters zijn natuurlijk het allerleukst én fijnst. Sla daarom je slag op de mannenafdeling. En aangezien ze ook vaak wat langer zijn, kun je ze ook dit item als jurk dragen. Laarsjes eronder en je bent good to go.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: iStock