Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Kissable lips: zó scoor je de perfecte nude lipstick voor jouw huidskleur!

Kissable lips: zó scoor je de perfecte nude lipstick voor jouw huidskleur!

Kissable lips: zó scoor je de perfecte nude lipstick voor jouw huidskleur!

Het aanbrengen van rode lippenstift kan best lastig zijn, om over het dragen ervan nog maar te zwijgen. Een nude kleurtje op je lippen daarentegen, is zelfs voor degene zonder uitgebreide make-up routine een uitkomst. Deze lifesaver geeft je gezicht gelijk een wakkere uitstraling, zonder de angst te hoeven hebben dat je buiten de lijntjes hebt gekleurd. Maar welke kleur nude moet je nou eigenlijk hebben?!

Lipstick toolkit
Een goedgekozen nude lipstick kun je iedere dag dragen, zonder bang te zijn dat je overdreven hebt met je make-up lookje. Van maandagochtend tot zondagavond, een nude kleurtje op je lippen laat je gezicht er fris en jeugdig uitzien. Maar het kiezen van de perfect kleur is een lastige zoektocht, waardoor veel vrouwen met een viezig kleurtje op hun lippen rondlopen. En ja, da’s ook ons overkomen. Daarom is hier ‘Flairs big lipstick toolkit‘: jouw online handleiding tot het bemachtigen van dé perfecte nude lippenstift voor jouw huidskleur.

nude lips

Lichte huid en roze tinten.
Heb je een lichte huidskleur en wil je graag de zachte tinten daarvan benadrukken? Ga dan voor lichtroze tinten! Matte lippenstiften kun je beter aan je voorbij laten gaan, want daardoor krijg je precies het blotebillengezicht wat je niet wilt!

Lichte huid en beige lipjes
Als jij liever voor beige gaat maar wel een lichte huidskleur hebt, dan is het belangrijk om te kiezen voor een lipstick met beige of bruine ondertoon. Kleurtjes met veel oranje kun je het beste vermijden, want daar kan je gezicht een vrij gele gloed van krijgen. En da’s niet zo chic, toch?

nude lips1

Medium huid: lichte nudes
Dames met een medium gekleurd huidje die een subtiele nude willen dragen, kunnen het beste een lippenstift met een gouden of bronzen ondertoon inslaan. Zorg ervoor dat je lippenstift echt niet lichter is dan je eigen huidskleur, want dan lijkt je gezicht veel minder levendig en jong dan het in het echt is!

Medium huid: opvallende nudes
Wil je iets meer opvallen met je lippenstift, draag dan een nude kleur die meer naar de roze en perzikachtige kleur neigt. Die geven je gezicht meer kleur!

Donkere huid
Een lippenstift waar ‘nude‘ op vermeld staat, zal voor jouw huidskleur niet als naturel ogen. Want als de kleur er ‘neutraal’ uitziet, zal het er bij jou uitzien alsof je concealer op je lippen hebt gesmeerd en da’s zonde van je prachtige lippen! Een lippenstift met bronzen of bruine kleur staat daarentegen wél heel mooi, en geeft je een sensuele look op een subtiele manier.

Bron: Glamour.

Lees ook: