Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Je nieuwe favoriete webshop: het gloednieuwe Ivyrevel

Je nieuwe favoriete webshop: het gloednieuwe Ivyrevel

Mode & Beauty
Je nieuwe favoriete webshop: het gloednieuwe Ivyrevel

Verslaafd aan onlineshoppen? Stop dan snel met lezen, want deze nieuwe webshop kan weleens serieus je nieuwe favoriete webshop worden. Ivyrevel is pas gelanceerd en biedt ‘luide, extraverte mode met vrouwelijke silhouetten en veel attitude’ aan.

Alle kledingstukken op Ivyrevel.com worden in een kleine oplage aangeboden, waardoor het aanbod erg veranderend is en de kleren relatief uniek zijn. Daarnaast worden de stukken ontworpen op basis van data-analyses van het koopgedrag van de onlineshoppers. Zo kan Ivyrevel snel reageren op de voorkeuren van de klant. De H&M group – moederbedrijf van merken zoals & Other Stories, Monki en natuurlijk H&M zelf – steunt Ivyrevel als investeerder en op het gebied van productie en strategie.

Je favoriete webshop

Het nieuwe modemerk zal enkel online verkrijgbaar zijn en opent dus geen fysieke winkels. In de shop vind je kleding, lingerie, zwemkleding, tassen, schoenen en juwelen voor prijzen die grotendeels – behalve in die twee laatste categorieën – onder € 100 blijven. Wij hebben ondertussen het signature Ivyrevel-shirt al in ons winkelmandje zitten. Oké, het bomberjasje ook…


T-shirt – € 35,95 / Jasje – € 94,95

Bad- en haarmode

Shoppen is altijd een goed idee