Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit is dé perfecte oogschaduw voor jouw oogkleur

Dit is dé perfecte oogschaduw voor jouw oogkleur

Dit is dé perfecte oogschaduw voor jouw oogkleur

Je staat in de drogist, voor een rek vol kleurtjes en zonder enig idee wat te kiezen. Help? Met deze tips koop jij altijd de juiste oogschaduw voor jouw oogkleur. Handig!

1. Blauwe ogen

Blauw is koel en koele kleuren leven op door de combinatie met warme tinten! Probeer eens een grijzig bruin of diep aubergine. Is dat iets te donker voor je? Blauwe ogen komen ook erg mooi uit door zilver, champagne en rosé gouden tinten. Maar gebruik niet te veel: je wilt de aandacht op je mooie ogen houden!

blauweogen

2. Groene ogen

Elke variatie van paars past goed bij groene ogen. Voor het beste resultaat breng je een donkerpaarse oogschaduw aan in je arcadeboog, en een fellere paarse kleur op het midden van je ooglid. Dit  trekt onmiddelijk alle aandacht naar jouw mooie ogen!

3. Bruine ogen

Taupe is top voor bruine ogen. Ook blauwgroen en glinsterbruin brengen het beste in bruine kijkers naar voren. Bruin is overigens een redelijk neutrale kleur, waardoor ze eigenlijk met veel verschillende kleuren gecombineerd kunnen worden. Blauw, groen, zilver – maakt niet uit, jij kunt lekker gek doen.

bruineogen

4. Grijze ogen

Grijze ogen? Blijf dan weg van bruintinten. Kleuren als blauw en turquoise doen zo veel meer voor je ogen! Liever een neutrale look? Gebruik glinsterend beige op je oogleden en een nude potlood op je onderste waterlijn.

 

Lees ook:

Bron: Flair.be// Afbeeldingen: giphy