Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit is de perfecte kleur blond voor jouw huidskleur

Dit is de perfecte kleur blond voor jouw huidskleur

Dit is de perfecte kleur blond voor jouw huidskleur

Wil jij dit najaar een blonde coupe, maar ben je bang dat het je niet staat? Dan hebben wij goed nieuws: iedereen kan het haar een paar tinten lichter laten verven. Je moet alleen weten welke kleur het beste bij je past.

Elke huidskleur vraagt om een andere subtiele kleurnuance en hoewel in veel gevallen geadviseerd wordt om zo dicht mogelijk bij je eigen kleur te blijven, kunnen een paar subtiele high- of lowlights je uitstraling enorm doen opknappen.

De vraag is alleen: welke kleur past bij jou?

1 Bleke huid

Een lichte huid smeekt op koele tinten, zoals platinablond, asblond of parelblond. Supercool natuurlijk, maar ook veel werk qua uitgroei en onderhoud. Probeer daarom eens verschillende kleuren blond, waarin je afwisselt tussen ‘koel blond’ en ‘warm blond’, dat eerder zandkleurig is.

Sasha Luss, Valentino ss14 // white bleached blonde hair on a natural blonde:

2 Medium huid

Medium huidskleur klinkt een beetje vreemd, maar daarmee bedoelen we de mensen met een warme ondertoon in hun gezicht. Dit zijn de vrouwen die een gelige ondertoon in hun huid hebben en die vaak makkelijker een sunkissed look krijgen. Twijfel je? Vraag het dan eens na bij de betere parfumerie – als je wordt geadviseerd een foundation met warme ondertonen te kiezen, weet je hoe laat het is. Mensen met deze huid zijn geluksvogels, want alle kleuren blond staat. Vooral heel mooi zijn lichtere highlights vooraan het kapsel en meer warme tinten achterop het hoofd.

Some serious hair goals right here! This beb has some great hair! Long, think and the perfect wave!:

3 Donkere huid

Vrouwen met een donkere huid wordt geadviseerd om eerder naar een beige blond te neigen in plaats van asblond. Dat zorgt namelijk al snel voor een wat fletse uitstraling van de donkere huid. Honing- en caramel- en goudkleurig blond gelden als de beste basiskleur.

9 Ways to Upgrade Your Hair Color for Fall, go "Brold" like Ciara.:

 

Lees ook:

 Afbeeldingen via Pinterest