Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit is de best verkochte mascara ter wereld

Dit is de best verkochte mascara ter wereld

Dit is de best verkochte mascara ter wereld

Wij zijn altijd op zoek naar een goede mascara, maar die moet natuurlijk wel aan enkele eigenschappen voldoen. Hij moet voldoende lengte geven, onze wimpers dikker maken en liefst ook voor een mooie krul zorgen. Onmogelijk, denk je? Nee, hoor! Onze vrienden bij Teen Vogue hebben de best verkochte mascara ter wereld ontdekt, en die titel is meer dan verdiend. 

Heb jij je favoriete mascara nog niet gevonden? Dan komt daar nu waarschijnlijk verandering in. Bij Teen Vogue hebben ze namelijk ontdekt wat de best verkochte mascara ter wereld is. Dit pareltje kwam in 195 landen als nummer één naar voren.

Mogen we dus een klein applausje voor de Better Than Sex-mascara van Too Faced vragen? Hij heeft die titel dan ook dubbel en dik verdiend. Wat het product precies zo populair maakt? Volgens het make-upmerk is het design van het borsteltje dé sleutel voor volumineuze wimpers die niet aan elkaar plakken.

1760824

‘Met één laagje zwarte mascara zien je wimpers er vol en gedefinieerd uit. Als je twee laagjes aanbrengt, krijg je extra krul en volume. Drie laagjes geven je de intens zwarte wimpers van je dromen’, aldus Too Faced.

 

 

Say no more, wij zijn verkocht!

Lees ook: