Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Indrukwekkend: deze man werd model op zijn 60e en de reden zal je verrassen!

Indrukwekkend: deze man werd model op zijn 60e en de reden zal je verrassen!

Indrukwekkend: deze man werd model op zijn 60e en de reden zal je verrassen!

Als je model wilt worden kun je niet vroeg genoeg beginnen met het opbouwen van je portoflio. Althans, dat is hoe het normaal gesproken gaat. Want deze man bewijst dat van de geijkte paadjes afwijken soms best kan, en dat het nooit te laat is voor een carrièreswitch!

Rechtenstudent
De Franse Philippe Dumas kwam er pas op 59-jarige leeftijd achter dat zijn passie in de modellenwereld lag, en besloot zijn droom waar proberen te gaan maken. Hij is nooit werkzaam in de mode geweest, maar studeerde rechten. Hier kon hij zijn ei niet in kwijt, en dus ging hij werken in de filmindustie. Daarna maakte hij nog carrière in de marketing.

Grapje
Toen hij om persoonlijke omstandigheden van baan moest veranderen in 2015, besloot hij voor de gelegenheid zijn baard te laten staan. Het begon als grapje, maar hij kreeg zoveel positieve reacties dat hij besloot de baard niet af te scheren. Iedereen was zó te spreken over zijn baard, dat hij besloot modellenwerk te gaan doen met zijn nieuwe look.

Chanel
Philippe bezocht meerdere modellenbureaus en zo startte hij zijn modellencarrière. Hij staat natuurlijk nog aan het begin, maar hij ziet zijn toekomst rooskleurig tegemoet. Zelf zegt Philippe het geweldig te vinden om model te zijn en dat zijn enige droom nog is om voor een grote internationale campagne model te staan als Chanel of Dior. Wie weet…

Volg de knappe Fransman ook op Instagram om te zien hoe zijn modellenwerk zich ontwikkelen gaat!

Lees ook:

Bron: NSMBL