Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > IEUW: de nieuwste make-up trend is wel heel bizar!

IEUW: de nieuwste make-up trend is wel heel bizar!

IEUW: de nieuwste make-up trend is wel heel bizar!

Iedere maand lijkt er wel weer een nieuwe beauty trend uitgevonden te worden. Soms snappen we gelijk waarom iedereen fan is, zoals bij de holografische lipgloss. En de feestelijke candy cane eyeliner konden we ook nog wel waarderen. Maar de nieuwste make-up trend is niets minder dan piemel-eyeliner. En daar zijn we toch wel een beetje ondersteboven van…

Grap
Deze trend begon als een grap, maar is uitgegroeid tot een bizarre beautytrend die viral is gegaan. De 19-jarige Asia Brautigan startte de trend in een melige bui op Twitter, omdat ze klaar was met alle onmogelijke beauty tutorials die er bij haar altijd anders uitzagen dan op het voorbeeld. En dus besloot ze het roer om te gooien, en een tekening op haar gezicht te maken. En hoe ze bij déze tekening kwam weten we niet, maar een ding is zeker: deze beauty trend zullen we niet gauw vergeten.

Misschien is het niet écht een slim idee om deze trend uit te proberen wanneer je bij het kerstdiner aanschuift, maar tijdens een meidenavond zal het je zeker de slappe lach bezorgen!

 

 

Bron: NSMBL, Twitter.

Lees ook: