Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > IEUW: Deze harige beautytrend is momenteel trending op Instagram

IEUW: Deze harige beautytrend is momenteel trending op Instagram

IEUW: Deze harige beautytrend is momenteel trending op Instagram

Wij zijn meestal meteen enthousiast als er een nieuwe beautytrend ontstaat op Instagram – hét walhalla van de trends – maar de nieuwste ontwikkeling kan ons niet bekoren. Menig fashionista en beautylover kiest namelijk dezer dagen voor furry lips, een verrassende trend die allerminst ‘speciaal’ is.

We hebben ondertussen al alle liptrends onder de loep genomen, zoals bijvoorbeeld de metallic lippen of de ombré lippen, maar de nieuwste rage komt als een complete verrassing. Furry lips – of letterlijk vertaald harige lippen – voelen heel zacht aan, maar het lijkt ons alvast niet handig tijdens het eten of drinken. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met een warme, fuzzy sweater voor je mond of voor die van degene die je wilt zoenen.

Hoe creëer je het?

Voor diegenen die wel eens graag experimenteren, zochten wij even de werkwijze op van deze harige trend. Het gemakkelijkste is om een lichte lipgloss of vloeibare lippenstift als basis aan te brengen en er daarna losse stukjes stof of velvetpoeder – die je doorgaans op je nagels plaatst – op te deppen. Resultaat: harige lippen die nooit meer koud hebben. Wij vragen ons wel af of je het achteraf gemakkelijk kan verwijderen…

Voor wie nog een beetje inspiratie zoekt, check onderstaande Instagram-voorbeelden.

Lees ook: