Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Hudson’s Bay komt naar Nederland

Hudson’s Bay komt naar Nederland

Hudson’s Bay komt naar Nederland

3 x hoera, tijd voor een (shopping) feestje! De Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay heeft bekend gemaakt dat ze maar liefst vier vestigingen openen in Nederland. Deze luxe warenhuizen zijn een warm welkom nadat we de V&D in ons straatbeeld gaan moeten missen. Waar moet je precies zijn voor dat winkelplezier? Amsterdam, Breda en Tilburg!

Hudson’s Bay is een Canadese warenhuisketen die bekend staat als een gigantisch fashion walhalla. Hier scoor je zowel designertassen van Fendi, als het allerbeste Vaderdag cadeautje. Aan mode is hier ook geen gebrek, je vindt hier honderden merken voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Gezellig met z’n allen even de stad in, YES.

Ook beauty is hier sterk vertegenwoordigd. De perfecte rode lippenstift? Eindelijk je nieuwe favoriete parfum ontdekken? Een nieuwe dagcrème nodig voor de zomer? Roept u maar, want dat vind je hier allemaal.

De exacte locaties zijn ook al bekend. Neem maar alvast je agenda, zo weet je precies waar je binnenkort moet zijn. Er komen twee winkels in Amsterdam, in het gebouw De Vleeshal en eentje aan Rokin 21 en 49, eentje in het winkelcentrum De Barones in Breda en nog een laatste aan de Heuvelstraat 33 in het centrum van Tilburg. Allemaal toplocaties op de route van onze favoriete shopping spree, toch?

En dit is pas het begin. Naast de Hudson’s Bay formule openen ze ook de discount-warenhuizen Saks OFF 5th. Hudson’s Bay maakte bekend dat ze meer dan twintig winkels gaan openen op Nederlandse bodem. Wij zijn alvast benieuwd waar nog meer! In welke stad zou jij nog graag een vestiging van Hudson’s Bay zien?

Bron: NOS.nl

Lees ook: