Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > H&M lanceert nieuw merk

H&M lanceert nieuw merk

Mode & Beauty
H&M lanceert nieuw merk

Goed nieuws voor alle koopjesjagers en liefhebbers van betaalbare mode die er wél fashionable uitziet: H&M komt met een nieuw merk. De naam is Arket en bestaat uit een collectie duurzame, klassieke en tijdloze basics. Dat klinkt veelbelovend!

Lees ook: Hebben: de nieuwe Coachella collectie van H&M

Alleen online
Het duurt nog wel even voor je de collectie zelf in handen kunt hebben, want de eerste winkel opent haar deuren pas eind deze zomer. En niet in Nederland, want als eerste is Londen aan de beurt. De mazzelaars. Ook Brussel, Kopenhagen en München krijgen een fysieke winkel, terwijl wij arme zielen het moeten doen met de online shop.

Blad papier
Nu horen we je al denken, waar staat Arket voor? Het betekent in het Zweeds ‘een blad papier’ en het belooft een geweldig merk te worden. Naast de lijn voor basics voor mannen, vrouwen en kinderen, komt ook een interieurlijn bij.
In eerste instantie zul je misschien een beetje schrikken van de prijzen, want die liggen een tikkeltje hoger dan de zachte prijsjes van H&M zelf. De kledingstukken gaan over de toonbank voor prijzen van 39 tot maximaal 115 euro. Arket is al het zevende merk dat H&M op de markt brengt. De andere broers en zusjes? Houd je vast: & Other Stories, Monki, Cos, Cheap Monday en Weekday. One happy family dus, als je het ons vraagt!

004001-940 224 Regent Street, London Our first store opens later this year #ARKET

A post shared by ARKET (@arketofficial) on

Bron: Metro, H&M, Shutterstock

Shoppen is altijd een goed idee