Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > H&M komt met speciale kids-collectie en wij zijn op slag verliefd

H&M komt met speciale kids-collectie en wij zijn op slag verliefd

H&M komt met speciale kids-collectie en wij zijn op slag verliefd

Dat H&M niet vies is van een samenwerking hier en daar, is algemeen bekend, maar meestal wordt de kinderafdeling daarmee overgeslagen. Komende lente brengt de Zweedse keten echter een speciale collectie voor de kleintjes op de markt, waarvoor ze samenwerkten met twee vooraanstaande printdesigners en de items zijn zó leuk dat we balen dat de grote maten een keer overgeslagen worden.

Lees ook
Hebben! H&M onthult nieuwe ‘sophisticated’ Studio Collectie

Tropical vibes
Voor de meisjes is printontwerpster en kunstenares Michelle Morin (check éven haar instagramaccount) achter haar tekentafel gekropen. Ze ontwierp een hele reeks items – van bomberjasjes tot jumpsuits en schoenen – met verschillende, té vrolijke zomerse prints. Denk: tropische bladeren, flamingo’s, citroenen, vlinders en zebra’s.

Surf dudes
Voor de jongens ging creatieveling Jonas Claesson aan de slag (nou vooruit, spiek dan ook maar meteen even op zijn account). Zijn specialiteit: surfende dieren, een thema dat hij ook gebruikte voor zijn ontwerpen voor H&M. Hij ontwierp onder meer t-shirt, truien, vesten, korte broeken en een pet, met diverse lieve zeedieren en surfelementen. Helemaal leuk, dus.

Zoek maar uit!
De prijzen van alle items variëren van € 3,99 tot € 29,99 en zijn vanaf maart in de webshop en geselecteerde H&M-winkels verkrijgbaar. We maakten hieronder een overzicht van de leukste items. Hier vind je de rest van de collectie.

Moois voor de meisjes:

Stoer spul voor de jongens:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: H&M, iStock