Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Hier scoor je oude Zara-collecties voor véél minder!

Hier scoor je oude Zara-collecties voor véél minder!

Hier scoor je oude Zara-collecties voor véél minder!

Heb jij aan het eind van je salaris altijd een stukje maand over en is dat voornamelijk te wijten aan je vrijpostige shopgedrag? Same here. Maar daar kun je verandering in brengen, want er is een speciale plek waar je Zara-collecties kunt scoren voor een prikkie!

Outlet store
It’s called heaven..!
Althans, dat zou je bijna denken. Want een plek waar je alle voorgaande collecties met al haar hebberigmakende stukken kunt scoren voor een schijntje, kan alleen maar hemel zijn. Maar het is toch écht een plekje op aarde, want er is zowel een fysieke als een online store waar al je shopdromen werkelijkheid kunnen worden.

Overschotten
De naam is Lefties en zit gevestigd in Spanje. Lefties is een onderdeel van moederbedrijf Inditex, waar onder andere Berhska, MANGO, Stradivarius en Pull & Bear ook onder vallen. Lefties is een outlet, waar de overschotten van alle voorgaande Zara-collecties verkocht worden. Het is nu nog alleen een outlet, maar persbureau Reuters meldt dat er plannen zijn om Lefties tot een eigen naam te gaan maken.

Lefties naar Nederland?
Helaas kun je nog niet vanuit Nederland bestellen en is de fysieke winkel ook alleen nog maar te vinden in de Spaanse winkelstraten. Ook in Mexico, Rusland of het Midden-Oosten kun naar hartenlust shoppen in Lefties winkels. We hopen van harte dat er binnenkort ook een winkel naar Nederland komt!

Bron: Glamour

Lees ook: