Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Door hidden rainbow hair zie je eruit als een echte Snapchatfilter

Door hidden rainbow hair zie je eruit als een echte Snapchatfilter

Door hidden rainbow hair zie je eruit als een echte Snapchatfilter

Lokken in alle kleuren van de regenboog zijn al een tijdje erg hip, maar je moet het natuurlijk wel durven. Ben jij al eeuwen aan het twijfelen en vond je altijd een excuus om je kappersafspraak te annuleren? Dan hebben wij misschien wel dé oplossing. Ooit al eens van ‘hidden rainbow hair’ gehoord?

Subtiel
Carla Rinaldi werkt in Not Another Salon in Londen en heeft een manier ontdekt waarmee ze rainbow haar toch subtiel kan aanbrengen. Het resultaat ziet er supercool uit en je kan je felle lokken bedekken wanneer je maar wilt.

Stappenplan
Om te beginnen moet je haar gebleekt worden. Je haar wordt volledig wit, want anders kan je onmogelijk eindigen met zo’n felle regenboogkleuren. Vervolgens worden er verschillende verdelingen in je haar gemaakt. Elke pluk haar krijgt nu een eigen kleur.

Duur grapje
Het enige probleem? Je moet wel regelmatig naar de kapper om je kleurtje te onderhouden. Wil je de kleuren echt fel en levendig houden? Dan moet je eigenlijk om de twee weken naar de kapper. Als je tevreden bent met een pastelachtige kleur dan is om de zes weken voldoende. Iedereen die durft kan de kapseltrend aan volgens Carla Rinaldi. Alleen zorg je er best voor dat je lokken op één lengte geknipt zijn. Anders kan je de kleurrijke lokken niet zo goed camoufleren als je even geen zin hebt in een dramatische coupe.

Lees ook: