Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Het geheim van gezonde witte tanden

Het geheim van gezonde witte tanden

Mode & Beauty
Het geheim van gezonde witte tanden

Goed poetsen met de juiste middelen kan een enorme verbetering van de conditie van je tanden en tandvlees opleveren. Dat ondervonden een aantal lezers die deelnamen aan een test voor het gebruik van de Philips Sonicare DiamondClean. Lees hier hun reacties!

Flair samen met Philips

Een groep lezers mocht 2 weken lang de Philips Sonicare DiamondClean testen en bracht verslag uit van hun ervaringen. Het resultaat was verbluffend. Ze gaven de elektrische tandenborstel als cijfer gemiddeld een 8,6!

  •  96% van de testers vond dat door de Philips Sonicare DiamondClean te gebruiken de gezondheid van zijn/haar gebit en tandvlees duidelijk vooruit was gegaan.
  •  ALLE testers zouden de Philips Sonicare DiamondClean aanbevelen aan familie, vrienden en/of kennissen.
  • 96% van de testers zouden hun huidige product vervangen door Philips Sonicare DiamondClean

Een reactie:
‘Mijn tanden zijn schoner en gladder, mijn tandvlees minder snel geïrriteerd. Ik ben superblij met de Sonicare DiamondClean.’ (Marijke, 37)

philps-sonicare-2

De Philips Sonicare elektrische tandenborstel heeft een uniek reinigingseffect met microbelletjes die op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees reinigen.  Na 2 weken gebruik is de gezondheid van het tandvlees verbeterd. Je tanden worden niet alleen schoner, maar vooral ook gezonder.

Wil je de Sonicare uitproberen? Via deze link ontvang je bij aanschaf  € 20 korting.
Wil je meer info over de tandenborstels van Philips? Klik hier!

Shoppen is altijd een goed idee