Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Beautytip! Zo krijg je een stralende huid

Beautytip! Zo krijg je een stralende huid

Beautytip! Zo krijg je een stralende huid

We hebben het druk. Te druk! We plannen onze agenda vol en vliegen van de ene plek naar de andere. De gevolgen hiervan zijn uiteindelijk zichtbaar aan je huid. Deze wordt droger, raakt geïrriteerd en gaat sneller verouderen. Hoe fijn dat je met de juiste maatregelen daar iets aan kunt doen.

Flair samen met Vichy

Waarom veroudert de één sneller dan de ander? Hoe komt het eigenlijk dat we verouderen en kun je dat tegengaan? Als je bedenkt dat maar 20% van de manier van veroudering ‘in de genen’ zit, dan betekent dit dat we op de overige 80% zelf invloed hebben. En als je bedenkt dat daarvan weer 80% veroorzaakt wordt door blootstelling aan uv-stralen, dan begrijp je dat het belangrijk is je daar dagelijks goed tegen te beschermen. Niet alleen als je de zon in gaat, want ook daglicht bevat een flinke dosis uv-stralen.

Zoek de balans
De meesten van ons zijn zich er ook niet van bewust dat ook ons jachtige bestaan zijn sporen nalaat op de huid. Het lastige is dat verouderen een optelsom is van jaren. Totdat de eerste rimpels verschijnen, pigmentvlekken op komen en de huid dunner en gevoeliger wordt. Sporten, en dan met name duursporten, brengt lichaam en geest tot rust. En dat zie je onmiddellijk terug aan je uitstraling. Je huid gaat van binnenuit stralen door de betere doorbloeding. Beweging, innerlijke rust en goede verzorging gaan hand in hand in de strijd tegen veroudering.

Bescherm je huid
Slow Âge van Vichy is een dagelijkse verzorging die opkomende tekenen van huidveroudering helpt te corrigeren, zelfs als deze lijntjes, rimpels en vlekjes nog niet op je huid te zien zijn. Het geheim zit ‘m in de mix van Mineraliserend Thermaal Water, bifidus uit probiotica en baïcalinewortel met zijn antioxiderende werking. De textuur van Slow Âge is vloeibaar, zijdezacht en fris. Je huid is onmiddellijk gehydrateerd en beschermd, en ziet er per dag beter uit. Met SPF 25. Slow Âge is verkrijgbaar in je apotheek.

Meer weten over baïcaline? Deze bloem uit China is één van de unieke ingrediënten van Vichy en zit boordevol vitamine E en C. Bekijk de video!

Advertisement