Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Hebben: de capsulecollectie van Zara Larsson voor H&M

Hebben: de capsulecollectie van Zara Larsson voor H&M

Mode & Beauty
Hebben: de capsulecollectie van Zara Larsson voor H&M

Het is nog héél even wachten voor we aan het shoppen kunnen slaan, maar de items uit de langverwachte collectie van Zara Larsson voor H&M zijn al wél te bekijken. De popsensatie ontwierp een collectie vol opvallende, sportieve maar vrouwelijke stuks voor onze favoriete winkelketen. Het resultaat? Een girly verzameling van vrolijke  mode-items.

Popidool
Zara Larsson brak ik 2008 door met haar deelname aan het Zweedse programma Talang, de Zweedse versie van de welbekende talentenjacht Got Talent. De blondine was toen nog maar 10 jaar oud. Ze tekende een platencontract bij record label TEN Music Group, en is sindsdien niet meer weg te denken uit de muziekscene.

Vrouwelijke en stoer
De inmiddels 19-jarige Zara staat bekend om haar speelse en empowering liedjes. Die handtekening vind je terug in de door haar ontworpen collectie voor H&M. Een oversized trui, een velvet joggingbroek en een spijkerjasje met stoere tekst combineert ze in de collectie moeiteloos met vrouwelijkere items als strakke tops en shorts. De kleuren die de rode draad van de collectie vormen zijn roze, zilver en zwart en er is voornamelijk velours, spijkerstof en katoen gebruikt.

Persoonlijke collectie
Over haar collectie zegt Zara: ‘I am really excited to finally share my collection with H&M. I have had so much fun working with them to design pieces and create a campaign that reflects my personality. I can’t wait to see how girls everywhere wear the pieces to add to their own personal style.’

De collectie is vanaf 18 mei zowel online als in geselecteerde H&M winkels te koop. Bekijk de capsule collectie van Zara Larsson x H&M hieronder. Wat is jouw favoriet?

Zara Larsson x H&M

Zara Larsson x H&M

Zara Larsson x H&M

Zara Larsson x H&M

Zara Larsson x H&M

Zara Larsson x H&M

 

Shoppen is altijd een goed idee