Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Handig, no makeup makeup voor op het strand

Handig, no makeup makeup voor op het strand

Mode & Beauty
Handig, no makeup makeup voor op het strand

Ready to go? Op naar het strand! Natuurlijk is het altijd het beste is om zonder make-up naar het strand te gaan. Enkel voeden en beschermen met een stevige zonnebril, dat is de beste look om te luieren onder een palmboom. Maar wil je toch wat make-up dragen om die barman bij die strandtent rond je vinger te draaien? Dan is deze look de beste keuze zonder dat je ‘die ene Barbie met mega veel make-up op het strand’ wordt. 

Je huid 

Natuurlijk is het goed voeden en moisterizen van je huid super belangrijk voor je de zon opzoekt. Een strandvakantie droogt je huid uit. Het is daarom extra belangrijk om je huid eerst goed te voeden en later uiteraard te beschermen!

Concealer 

Een dikke laag foundation is geen goed idee. Het gaat smelten en je gaat je er absoluut niet mooier door voelen. Wat je wel kan doen is enkel concealer gebruiken op je onzekere plekjes. Bij mij is dat standaard de kringen onder mijn ogen wegwerken en rond mijn kin en neus

Kies voor een glow

Felle blush, oogschaduw en lipstick ziet er vreemd en onnatuurlijk uit op het strand. Kies daarom voor een glow. Een mooie highlighter op je wangen zal je bruine kleurtje extra mooi in de verf zetten. Gebruik deze op je jukbeenderen maar ook zeker op je oogleden, in je ooghoeken, en net boven je lip. Pretty!

Voor je lippen kies je best een beschermende lipstick met een tintje. Want ja, ook je lippen moet je beschermen tegen de zon en zo krijg je meteen een fruitige glimlach! Say cheese!

Waterproof please! 

Eindelijk heb je een goede reden om die waterproof mascara uit te testen. Het zal je ogen een veel wakkere blik geven. Ook waterproof eyeliner bestaat in hele goede varianten, test wel even op voorhand uit voor je zelfverzekerd het zwembad induikt. De panda look, daar kiest niemand bewust voor!

Wenkbrauwen 

Geef je gezicht kracht mee door je wenkbrauwen aan te zetten. Wenkbrauwen framen je gezicht zonder dat je de indruk wekt super veel make-up te dragen. Perfect wat we zoeken dus!

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee