Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Met déze slimme hack heb je binnen 2 minuten de perfecte beach waves

Met déze slimme hack heb je binnen 2 minuten de perfecte beach waves

Met déze slimme hack heb je binnen 2 minuten de perfecte beach waves

Krultangen waarvan het snoer in de knoop raakt of slapen met vlechtjes. Er zijn tientallen manieren om beach waves te creëren, maar ze zijn lang niet allemaal even makkelijk. Gelukkig hebben we TikTok, want daar deelt iemand een hack waarmee je binnen twee minuten – én zonder gedoe – de perfecte beach waves maakt.

Snelle beach waves

Met een krultang kun je prachtige krullen maken, maar met een krultang in de weer gaan betekent vaak ook dat je halverwege geen zin meer hebt wegens lamme armen of lichte brandwonden. Zeker wanneer je gezegend bent met een flinke bos haar, kan dat klusje uitmonden in een ochtendvullend programma. Omdat je wel betere dingen te doen hebt, vonden wij een hack die het leven een stuk makkelijker maakt.

Hoge paardenstaart

Let op, want deze tip gaat de manier waarop je je haren krult voorgoed veranderen. Je maakt een hoge paardenstaart en verdeelt die in ongeveer vijf stroken. Dat werkt een stuk overzichtelijker dan je haar onderverdelen in plukken wanneer je haar loshangt. Dankzij de staart begint de krul pas halverwege, wat een veel nonchalanter (en dus cooler) resultaat geeft.

Zo ga je te werk:

@glamourukHow to curl your hair in 2 minutes (even if you suck at curling hair) with GLAMOUR’s Deputy Beauty Editor @elleturneruk #hairhack #hairhowto #howto♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) – BENEE

Lees ook:
Rijstwater is dé nieuwste trend voor mooi glanzend haar

Tadááá

Nog een tip: laat altijd ongeveer 3 centimeter van de uiteindes vrij, voor het beachy gevoel. Je kunt de plukken afwisselend naar binnen en naar buiten krullen, maar ze ook allemaal naar buiten laten vallen. Net wat je zelf het mooist vindt. Wanneer je alle plukken hebt gehad, haal je het elastiek uit je haar en tadááá: sexy beach waves, maar dan niet van het soort waarvan het lijkt of je zand hebt liggen happen in de Noordzee. Het beste van de hele truc is dat je maar 2 minuten nodig hebt. En nee, oké, dan zit het misschien niet perfect, maar perfect haar is dan ook behoorlijk saai, nietwaar?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Getty

Shoppen is altijd een goed idee