Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Trend alert: dit wordt dit najaar dé haartrend voor blondines

Trend alert: dit wordt dit najaar dé haartrend voor blondines

Mode & Beauty
Trend alert: dit wordt dit najaar dé haartrend voor blondines

Vorige week schreven we al over hoe het zogeheten skunk hair een ware trend in de wereld van haar aan het worden is. Hierbij verf je je voorste plukken in een andere kleur – het liefst een felle of tegenovergestelde kleur van je eigen haar. Mocht je dit als blondine nou net allemaal een stap te ver gaan, maar wil je deze herfst wel je blonde look een upgrade geven? Dan is deze haartrend ongetwijfeld iets voor jou!

Amaretto biscotti

Kleuren als black cherry, chocolate almond en black espresso zijn al uitgeroepen tot dé trends voor brunettes, maar ook voor de blondines onder ons hebben de kapperszaken leuke dingen in petto. Een van deze trends: amaretto biscotti. Klinkt als het Italiaanse koekje dat je bij de koffie krijgt, maar is in dit geval een prachtige haarkleur.

Versgebakken koekje

De kleur is echter wel vernoemd naar het zoete amandelkoekje en met de uitleg ervan snap je gelijk waarom. Hét kapsel voor het najaar is namelijk een warm gouden kleur wat bij iedere huidskleur mooi staat. Volgens haarkleur-expert Leianna Hillo, werkzaam bij eSalon, is de kleur te vergelijken met geroosterde amandelen met een snufje nootmuskaat en biologisch suikerriet. “Je kunt het versgebakken koekje bijna ruiken wanneer je door je haar heen gaat.”

Lees ook
Toe aan iets anders? Dít zijn de haartrends voor het najaar

Warme kleur

De kleur werkt volgens Leianna het beste op licht tot donkerblond haar en is dankzij de warme kleur perfect voor de koude herfst- en wintermaanden. Heb je donker(der) haar? Laat je dan goed adviseren door je kapper voor een mooi resultaat. Behoefte aan wat inspiratie? Bekijk hieronder dan wat voorbeelden!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: PopSugar | Beeld: Instagram, iStock

Shoppen is altijd een goed idee