Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Deze gewéldige unicorn bubble bar maakt van elk bad een feestje

Deze gewéldige unicorn bubble bar maakt van elk bad een feestje

Deze gewéldige unicorn bubble bar maakt van elk bad een feestje

Ie-der-een weet dat je voor een goede bruisbal maar één adresje is, en dat is Lush. Niet alleen ruiken hun bath bombs en bubble bars gewoonweg fenomenaal, ze zorgen daarnaast ook vaak voor verrassende special effects. En daar is deze unicorn bubble bar een héél goed voorbeeld van!

De ‘Unicorn Horn Bubble Bar’ is een deel van de romantische valentijnscollectie van Lush. Met z’n gekleurde en hoornvormige uiterlijk heeft ‘ie die sweet unicorn magic én tovert hij je bad om in een feestelijk paradijsje. Zo fijn!

Bubbelbad in 1-2-3

‘Unicorn Horn’ is een bubble bar, wat betekent dat hij vooral bubbels creëert en dus niet meteen oplost in je badwater. Daardoor kan je hem – als het goed is – tijdens meedere badsessies gebruiken. De bubble bar bevat extracten van ylangylang, neroli en lavender, waardoor hij enorm onstpannend zou werken. En hij laat een lekker girly roze tint achter in je badwater.

Heerlijk glamoureus

Maar het zou natuurlijk geen eenhoornbar zijn zonder een gezonde dosis glitter! De bubble bar is bedekt met een fijn glitterlaagje, die je ook terugziet in het badwater. Bubbels en sparkles? Wij willen nooit meer uit bad (tot het water koud wordt, natuurlijk).

Lees ook: