Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Deze geweldige highlighter wil iedereen hebben!

Deze geweldige highlighter wil iedereen hebben!

Mode & Beauty
Deze geweldige highlighter wil iedereen hebben!

Ken jij de Anastatsia Beverly Hills Glow Kit in Moonchild al? Een prachtige highligter in zes verschillende kleuren die je in een mum van tijd een stralende en betoverende look bezorgt dankzij een klein beetje strobing? De kit gaat op internet in elk geval helemaal viraal en wij willen hem hebben!

Strobing

Strobing is een nieuwe trend in make-up land, waar je niet veel meer voor nodig hebt dan een goede highlighter. Met strobing benadruk je de plekken van je gezicht/lichaam waar natuurlijk het meeste licht op valt (ook bekend als de plekken waar je als eerste verbrand). Met een mooie, goedgeplaatste highlighter krijgt je gezicht een prachtige gloed! Wij zijn fan!

De highlighter die je hiervoor wilt gebruiken is de: Anastatsia Beverly Hills Glow Kit in Moonchild. Waarom? Omdat hij werkelijk waar betoverend is!

Anastasia Beverly Hills Glow Kit in Moonchild

Deze Moonchild kit heeft zes prachtige kleuren, die op de regenboog geïnspireerd zijn. De zes (vooral coole) tinten passen bij veel verschillende huidtypes en geven een prachtig effect. YouTuber Jasmine Brown laat in onderstaande video zien hoe waanzinnig het effect van deze shades is. Wij begrijpen wel waarom internet op het moment helemaal dol gaat over deze kit!

Lees ook:

Zo breng je blush aan voor een smaller gezicht

Dit is dé plek om highlighter aan te brengen

7 vreemde dingen die celebrities doen om hun huid mooi te houden

Bron: teenvogue.com

Shoppen is altijd een goed idee