Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit gebeurt er met je haar als je eerst conditioner gebruikt en dan pas shampoo

Dit gebeurt er met je haar als je eerst conditioner gebruikt en dan pas shampoo

Dit gebeurt er met je haar als je eerst conditioner gebruikt en dan pas shampoo

Nu het de afgelopen dagen weer wat kouder was, heb je vast gemerkt dat je haar het zwaar te verduren heeft. De koude lucht zorgt voor droog, plat haar dat met een beetje pech ook nog enorm statisch wordt. Om de boel te redden, gooi jij er een heel bataljon aan stylingsmiddelen tegenaan – en een extra föhnbeurt – maar dat lijkt de boel alleen maar erger te maken.

Je haar heeft gewoon wat extra TLC nodig – en dat wordt het best gegeven in de vorm van een goede, voedende conditioner. Alleen: daar wordt je haar altijd zo slap van! Zeker als je fijn haar hebt, zal je vast wel eens gemerkt hebben dat conditioner je haar soms meer slecht dan goed lijkt te doen.

Uitspoelen

Volgens Philip B, celebrity hair stylist van InStyle Magazine, loont het de moeite om je haar eerst in de smeren met conditioner en het daarna te wassen. “Als je je haar wast nádat je het hebt behandeld met crèmespoeling, spoel je gegarandeerd alle restjes spoeling uit je haar. Resultaat: schoon en veerkrachtig haar.”

hair new girl haircut zooey bangs

copyright: giphy

Het zijn namelijk de achtergebleven restjes crèmespoeling of andere haarproducten die je haar plat en futloos maken. Ook als je grondig uitspoelt is de kans dat er toch nog wat restjes achterblijven in je haar. De makkelijkste én snelste manier om dat de voorkomen is dus door de je haren als laatste te wassen. Probeer het morgenochtend nog!

 

 

Lees ook: