Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Volgens kenners maakt dit feromonenparfum je ‘woest aantrekkelijk’

Volgens kenners maakt dit feromonenparfum je ‘woest aantrekkelijk’

Volgens kenners maakt dit feromonenparfum je ‘woest aantrekkelijk’

Hier zijn we verslaafd aan de Bachelor, maar in de Verenigde Staten kunnen ze er ook wat van. Het programma draait daar al heel wat jaren mee en blijft een succes. Een van de deelnemers daar, Anna Redman, wond de bachelor naar eigen zeggen om haar vinger met haar feremonenparfum. 

Woest aantrekkelijk

Heel nieuw is een feromonenparfum niet, maar het is niet gek als je nu geen idee hebt waar dit over gaat. Terwijl het de vraag is of menselijke feromonen überhaupt bestaan, maakt de parfumindustrie er al gretig gebruik van. Verschillende feromonen maken geurstoffen aan die mensen (onbewust) associëren met seks en je zo woest aantrekkelijk maken voor potentiële partners.

In Bachelor in Paradise is te zien hoe Anna wat van die feromenenparfum op haar polsen dept. ‘Eens kijken of ik hiermee wat mannen ga aantrekken.’ Het lijkt te werken: binnen de kortste keren zit Anna zoenend in een bubbelbad. Vanaf dat moment dachten miljoenen vrouwen: dat moet ik ook hebben.

Testosteronlevel

Op Instagram legt de deelnemer uit wat het magische elixir precies is. Ze gebruikt Pure Instinct Pheromone Perfume Oil, een goedje dat in Amerika voor vijftien dollar over de toonbank gaat. In de olie zitten de stoffen androstenone en copulin. Die laatste zou een stofje zijn dat de vagina uitscheidt en het testosteronlevel van mannen tot ongekende hoogtes doet stijgen.

Je kunt de olie op zichzelf dragen, maar ook combineren met een andere geur. Eenmaal op de huid blend de geur met je eigen pH-waarde, zodat je een unieke geur krijgt vol feromonen. Dat is althans wat het belooft.

We kunnen precies nul garanties geven, maar áls je dit weekend plannen hebt om de kroeg in te gaan, is deze olie wellicht je beste partner in crime.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Stylecaster | Beeld: Getty