Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Fembitious: ambitie op een sweater

Fembitious: ambitie op een sweater

Fembitious: ambitie op een sweater

Nu het weer kouder wordt, is het wat ons betreft écht officieel sweater weather. De tijd voor het dragen van laagjes, warme jassen en truien waarin je heerlijk warm blijft. Toch is het vinden van dé sweater die op jouw lijf geschreven geen gemakkelijke klus. Maar daar komt verandering in met de sweaters van Fembitious, by Femke. Wat je kunt deze sweaters zélf ontwerpen.

Lees ook: Zó rooster je die lekkere herfstgroenten in de oven

Ambitieuze vrouwen
Fembitious, By Femke is een kersvers kledingmerk, dat verkocht wordt in de eveneens nieuw webshop Fembitious. Zoals de naam al doet vermoeden, draait het hier om kleding en accessoires die de ambitieuze vrouw een hart onder de riem steken. Dit door de bemoedigende quotes en inspirerende teksten die op de truien staan. Zo prijkt er bijvoorbeeld Ambition is the new sexy en 100% ambitious op de truien.

Design your own
Uniek aan de kledinglijn is dat je ook zélf de handen uit de mouwen kunt steken en je eigen trui kan samenstellen. Via de webshop kan je zelf kiezen op welke kleur trui je het design wilt plaatsen en in welke kleur dit gedrukt mag worden. Zo krijg je een exemplaar dat helemaal naar je zin is.

Inspireren
Femke vertelt: ‘Ik ben enorm ambitieus en wil laten zien dat het echt wel oké is om als jonge vrouw carrière te maken. Tot mijn grote verbazing kom ik, zelfs in 2017, nog vaak in contact met vrouwen die de stap wel willen zetten, maar dit niet durven. Vaak heeft dit te maken met bepaalde verwachtingen van mensen uit hun omgeving. Ik wil deze vrouwen inspireren en motiveren!’

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome