Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Haute friture: FEBO lanceert vandaag een limited festivalcollectie

Haute friture: FEBO lanceert vandaag een limited festivalcollectie

Mode & Beauty
Haute friture: FEBO lanceert vandaag een limited festivalcollectie

Heb jij vorig jaar met de verkoop van de FEBO-slipper achter het net gevist en lig je daar nog steeds wakker van? Goed nieuws: je krijgt een herkansing. Snackbarketen FEBO komt met nieuwe items voor de zomer.

Lees ook
IKEA onthult eerste beelden van samenwerking met Off-White-ontwerper

Snacktasje

Oplettende festivallers hebben rapper Donnie afgelopen weekend al met een kek FEBO-tasje kunnen spotten op Pinkpop. Vanaf vandaag kun je ‘m ook zelf scoren, want de fastfoodketen lanceert een limited edition festivalcollectie, bestaande uit een shirt met opdruk van het FEBO-logo en een mooie rode fanny pack.

Smakelijke hebbedingen

Vorig jaar wist FEBO al veel mensen warm te maken met haar ‘snackslippers’. Die vlogen als hete kroketten over de toonbank en waren één dag ze uitverkocht. ‘Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn,’ vertelt FEBO-directeur Dennis de Borst.

Shoppen maar!

Wil jij wel zo’n vet item scoren? Vanaf vandaag om klokslag 12.00 uur zijn ze verkrijgbaar via de webshop of in een van de FEBO-vestigingen. Diep in je fanny pack hoef je niet te tasten. Het unisex snackshirt (verkrijgbaar in rood, grijs en wit) kost € 29,95. Het heuptasje – met drie handige ritsen is € 24,95.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee