Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Fashion 2.0: deze jurk verandert van kleur door slechts 1 druk op de knop

Fashion 2.0: deze jurk verandert van kleur door slechts 1 druk op de knop

Fashion 2.0: deze jurk verandert van kleur door slechts 1 druk op de knop

De modewereld staat niet stil en dat bewijst het onderstaande filmpje van het Australische bedrijf Showpo. Hierin laten ze een simpele witte jurk meermaals van kleur veranderen, met een simpele druk op de knop. 

Het is niet altijd gemakkelijk om die perfecte jurk te vinden waarin je er niet alleen super slank uitziet, maar die ook nog eens stijlvol en elegant is. Wanneer je die ene jurk dan toch gevonden hebt, zou je ‘m het liefst meteen in verschillende kleuren kopen. En omdat niet iedereen hiervoor het budget heeft, kwam het Australische bedrijf Showpo met een oplossing. Waarom zou je in hemelsnaam meerdere jurken kopen als je je jurk gewoon van kleur kunt laten veranderen naargelang de gelegenheid?

In onderstaand filmpje zie je een witte jurk meermaals van kleur veranderen. Van wit, naar roze, naar blauw om tenslotte als paarse jurk te eindigen. De jurk zou gemaakt zijn van een speciale stof die verschillende lichtfrequenties kan reflecteren en zou gekoppeld zijn aan een soort tablet die deze frequenties kan veranderen.

Jammer genoeg zijn we niet helemaal overtuigd, want de video kreeg meerdere negatieve commentaren. Zo zou het model een groene jurk dragen en voor een groen scherm staan, een technologie die ook in films gebruikt wordt. Anderen zeggen dan weer dat als dit echt zou zijn, het Amerikaanse leger haar veel geld zou betalen en de techniek nooit op de consumentenmarkt zou verschijnen.

Wat denken jullie?

Lees ook: