Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Fans van tennisster Sharapova kopen plots allemaal dit T-shirt van Zara

Fans van tennisster Sharapova kopen plots allemaal dit T-shirt van Zara

Fans van tennisster Sharapova kopen plots allemaal dit T-shirt van Zara

Zara mag Maria Sharapova wel bedankkaartje sturen. Sinds de Russische tennisster op een evenement verscheen met een T-shirt van de Spaanse keten waarop ‘Back in 5 minutes’ te lezen staat, rennen haar fans naar de winkel om hetzelfde shirt te kopen als steunbetuiging.

Maria werd in maart tijdelijk geschorst nadat ze betrapt werd op het gebruik van een verboden medicijn. Met de boodschap knipoogt de blondine, die nog op een definitieve uitspraak wacht, naar haar huidige situatie. Het begon allemaal met onderstaande tweet van Sharapova zelf. De tennisster postte een selfie in Chicago, waar ze haar chocolade SugarPova kwam voorstellen. In de tweet verwijst ze naar de ironische boodschap op haar shirt.

maria

Zo ging de bal aan het rollen. Sharapovafans over de hele wereld snelden naar de dichtstbijzijnde Zara om datzelfde T-shirt van € 15,95 te kopen. Ondertussen staat Twitter vol steunbetuigingen voor de Russische, die de selfies van haar fans – meestal met hashtags #IStandWithMaria of #BackIn5Minutes – lustig retweet.

maria 5

maria 4

maria 2

Bron: Flair België, Eline Debie

Lees ook: