Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Etsy shops om te ontdekken

Etsy shops om te ontdekken

Etsy shops om te ontdekken

Etsy is de plek voor handgemaakte en bijzondere vondsten, waar je al snel verdwaald raakt. Daarom heeft Flair een paar mooie en leuke shops uitgelicht, voor jou om te ontdekken! 

Etsy shops

Schoenen gemaakt met liefde, vanuit haar huis in Philadelphia of haar appartementje in Barcelona. Schoenmaakster Faye Smith reist op en neer en maakt leren schoenen met de hand, speciaal op aanvraag. Bekijk ze allemaal in haar Etsy shop.

In de Etsy boutique My A La Mode vind je mooie kleurrijke tasjes, een voor een nauwkeurig met de hand beschilderd. In dip-dye of met spikkels, op tasjes of op portemonnees.

Sieraden

Tatiana Andrea woont en werkt in hartje Londen, aan haar sieradenmerk We Are Arrows. Haar kleine winkeltje in het centrum is zeker een bezoekje waard (net als haar shop op Etsy) voor mooie sieraden of als je iets speciaal wilt laten maken.

Jill is moeder, ontwerpster en dol op kleur. Het begint meestal met een schets op papier, waarna ze het uitwerkt tot illustratie op de computer. En als ze dan nog steeds laaiend enthousiast is, gaat ze het écht maken. Zo ontwerpt ze haar sieraden stuk voor stuk zelf en schildert zij de horlogebandjes in haar shop met de hand.

Kids

Ben je op zoek naar feestelijke, kleurrijke capes of hoedjes voor een kinderpartijtje? Bekijk de shop van Love Lane op Etsy, en tover je kids om tot piraat of super hero!

Een met de hand gemaakte knuffel, one of a kind, die je nergens anders vindt? Dan zit je bij Etsy shop Finkelsteins goed. Van een roze varkentje tot giraffe of ijsbeer: deze dierenknuffels zijn te leuk, om cadeau te geven of om de kinderkamer mee op te fleuren.

Shoppen

Scroll naar beneden om alle shops te bezoeken via onze gallery. En heb je zelf ook een Etsy favoriet? Deel ’m in een reactie hieronder.