Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Eastpak lanceert een nieuwe lijn met bekend Britse label

Eastpak lanceert een nieuwe lijn met bekend Britse label

Eastpak lanceert een nieuwe lijn met bekend Britse label

Na de Brexit en de EKxit is er gelukkig ook een klein fijn nieuwtje uit Groot-Brittannië. Het Amerikaanse merk Eastpak komt namelijk met een heel interessante nieuwe samenwerking.

Liep jij als brugger ook met een laaghangende ‘Lastpak?’ Dan hoeven we je vast niet meer uit te leggen waar Eastpak om bekendstaat. Het Amerikaanse merk, dat overigens ook kleding en handtassen produceert, durft nog wel eens te stunten met guest designers. Zo werkte het label in 2003 al samen met onze eigen tattoo-artiest Henk Schiffmacher en ontwierpen onder andere Jean Paul Gaultier en Walter van Beirendonck in 2014 eenmalig een model, ter ere van Wereld AIDS Dag.

Voor hun nieuwste samenwerking zochten de Amerikanen het Britse designlabel House of Hackney op:

Het label, gevestigd in Londen, specialiseert zich in kleding en interieur met een zeer specifieke, uitgesproken Britse print. Alles, met uitzondering van het Italiaanse bedlinnen, wordt geproduceerd in Groot-Brittannië zelf.

Tweede keer

Hoewel de naam misschien niet meteen een belletje doet rinkelen, is het design je waarschijnlijk wel bekend. De typische Britse motiefjes van House of Hackney zijn zeer populair voor servies, behang en gordijnen. De designers produceerden bovendien een paar jaar geleden een zeer populaire collectie met in samenwerking met ASOS (helaas online niet meer te koop).

asos

Het is niet de eerste keer dat House of Hackney en Eastpak samenwerken, jaren geleden al bracht Eastpak een aantal tassen uit met de typsiche Hackney-print.

Voor de huidige samenwerking hebben de rugzakken meer dan alleen een ander printje gekregen. De Eastpak-rugzak krijgt een luxere uitstraling, met leren details en een bijna fluwelige stof. Iets voor jou? Hier lees je waar je zo’n exemplaar kunt kopen.

Lees ook: