Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Aha! Dus zó gebruik je droogshampoo

Aha! Dus zó gebruik je droogshampoo

Aha! Dus zó gebruik je droogshampoo

Droogshampoo is ideaal om te gebruiken als je haar een beetje vettig begint te worden en het bijna toe is aan een wasbeurt. Maar je kunt er nog veel meer mee! Een lesje in haarverzorging: droogshampoo gebruiken doe je zo. 

Voor het slapengaan

Ook als je haar niet vettig is, kun je voor het slapengaan een beetje droogshampoo aanbrengen bij de wortels. Dit zorgt ervoor dat vettigheid die ’s nachts vrijkomt geen tijd krijgt om in het haar te trekken. Zo krijg je elke ochtend gegarandeerd een frisse net-uit-bed-coupe.

Twee minuten

Breng droogshampoo aan en wacht vervolgens twee minuten met het uitborstelen of stylen van je haar. Zo geef je ‘m genoeg tijd om in te trekken en zijn werk als droogshampoo te doen.

Schoon haar

Ook als je schoon gewassen haar hebt en je dus geen droogshampoo nodig hebt, kan die goed van pas komen. Wist je dat je met een beetje droogshampoo heel gemakkelijk volume in het haar creëert? Ideaal, ook als je je haar opsteekt.

Tandenborstel

TIP! Gebruik eventueel een tandenborstel bij het aanbrengen van droogshampoo. Droogshampoo kan een witte waas achterlaten en om dat te voorkomen kun je eerst droogshampoo op je tandenborstel sprayen en dan de borstel door je haar kammen.

 

Lees ook: