Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Door deze opmerkelijke tip wordt lopen op pumps een (pijnloos!) eitje

Door deze opmerkelijke tip wordt lopen op pumps een (pijnloos!) eitje

Mode & Beauty
Door deze opmerkelijke tip wordt lopen op pumps een (pijnloos!) eitje

De spreuk ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is voor niets zó toepasselijk als voor het dragen van pumps. Want die hoge hakken mogen je benen dan wel langer en dunner laten lijken, je betaalt er vaak een blarende prijs voor. En dan hebben we het nog niet eens over die arme tenen die afgekneld worden…

Lees ook
ZIEN: De eerste beelden van de schoenencollectie van Katy Perry

Met het wedding season dat voor de deur staat, is het daarom wel zo handig om extra hulptroepen in te zetten.

Een plakkertje erom
En die extra hulptroepen zijn dichterbij dan je denkt. Een gouden tip is namelijk het samen tapen van je derde en vierde teen. Hierdoor wordt de druk op de zenuwen tussen de tenen weggenomen. Daarnaast verlegt het de pijn in de bal van je voet. Deze combinatie zou er zo maar voor kunnen zorgen dat je de hele avond kunt blijven dansen op die prachtige hakken.

Preventief
Het tapen van je tenen is overigens niet de enige truc van ervaren high heel addicts. Zo worden ook het preventief plakken van blarenpleisters en het dragen van schoenzooltjes aangeraden. Hoef je je pumps voorlopig nog niet aan? Begin dan nu alvast met een uurtje oefenen per dag. Dan ga je straks als een zonnetje op al die feestjes.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee