Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Gaaf gezicht: Dolce & Gabbana stuurt drones de catwalk op

Gaaf gezicht: Dolce & Gabbana stuurt drones de catwalk op

Mode & Beauty
Gaaf gezicht: Dolce & Gabbana stuurt drones de catwalk op

Een model de catwalk opsturen? Da’s só last season. Drones zijn de nieuwe size zero’s. Althans, die vibe hing volop rondom de modeshow van Dolce & Gabbana afgelopen weekend op de laatste dag van de Milan Fashion Week. Geen knappe vrouwen, maar vliegende drones showden daar gisteren de handtassen uit de komende wintercollectie van het Italiaanse modehuis.

Lees ook
Losse hoofden en babydraken bij bizarre modeshow van Gucci in Milaan

Tech is de toekomst
Door (een deel van) de modellen te vervangen door drones, brengt D&G een duidelijke boodschap naar buiten: niemand is ‘veilig’ in de toekomst, want iedereen kan vervangen worden door techniek. Tja, dat durven we helaas niet tegen te spreken…

Even offline
Zo’n zeshonderd gasten werden bij binnenkomst gevraagd om hun persoonlijke WiFi-hotspots uit te zetten. Zo ook bekende influencers en Vogue-legende Anna Wintour (die daar stiekem níet van gediend was). Toen de show begon, bleek waarom: talloze drones ‘betraden’ de catwalk – tot verbazing van het publiek – met de nieuwste accessoires van het modelabel. Een storing of slecht netwerk door overbelasting, was daarom wel het laatste dat D&G kon gebruiken.

Kleuren- en glinsterfestijn
Toen alle vliegende handtassen de revue gepasseerd waren, was het de beurt aan échte modellen om het hagelnieuwe moois van Dolce te showen. De collectie was, zoals we gewend zijn van het Italiaanse ontwerpersduo, weer een groot kleuren- en glinsterfestijn met veel kunstinvloeden, religieuze verwijzingen, wilde dierenprints, romantisch kant en flink wat glamour. Een lust voor het oog, kunnen we wel zeggen. We lichtten hieronder een paar pracht-looks voor je uit. De hele modeshow bekijk je in onderstaande video.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shop de leukste jurkjes: