Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > DIY: 5 natuurlijke middelen tegen muggenbeten

DIY: 5 natuurlijke middelen tegen muggenbeten

Mode & Beauty
DIY: 5 natuurlijke middelen tegen muggenbeten

Door de hitte doen we geen oog dicht. En net als we in slaap vallen, begint er een vervelende mug te zoemen. Die acht uur nachtrust kun je op je buik schrijven en je krijgt er gratis en voor niets een paar jeukende muggenbeten bij. Gelukkig zijn er makkelijke oplossingen, waarvoor je zelfs niet naar de winkel hoeft. 

Lees ook: 7 tips van een deskundige tegen angst voor de tandarts

 

Havermout
Meng enkele lepels havermout met een beetje water en roer door elkaar. Breng het goedje vervolgens rechtstreeks op de muggenbeet aan. Havermout zit vol antioxidanten, waardoor je huid kalmeert en roodheid afneemt.

IJsblokjes
De makkelijkste manier om het jeukende gevoel tegen te gaan, is door een ijsblokje op de beet te houden. Net doordat het ijsblokje zo koud is, zal je geen last meer hebben van de jeuk.

Yoghurt
Yoghurt
bevat ingrediënten die je huid kalmeren en zit ook vol proteïnen, die roodheid bestrijden.

Honing
Breng een beetje honing aan op je muggenbeet voor een instant kalmerend gevoel.

Aspirine
Als je last hebt van een jeukende muggenbeet kan een pijnstiller van pas komen. Alleen hoef je die aspirine nu niet in te nemen, maar moet je de tablet oplossen in water, waardoor een soort pasta ontstaat die je kunt uitsmeren op de beten.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee