Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dít zijn momenteel de meest gewilde schoenen van Zara

Dít zijn momenteel de meest gewilde schoenen van Zara

Mode & Beauty
Dít zijn momenteel de meest gewilde schoenen van Zara

Bij een nieuw seizoen hoort een frisse garderobe, met een aantal nieuwe trendy items van ’t moment. Een grote trend voor deze zomer is de slingback schoen, die je onder andere bij Dolce & Gabbana gespot kunt hebben. Het prijskaartje van deze schoenen geeft ons echter een rolberoerte, maar gelukkig is daar onze reddende engel Zara. De winkelketen bracht een slingback met bloemenprint uit, die helaas wel binnen no time uitverkocht was.

Alle trends ineen
De schoen is momenteel hét meest gewilde item van onze favoriete Spaanse winkelketen, en wij snappen wel waarom. Het heeft namelijk alles wat ons modehartje sneller doet kloppen en speelt ontzettend slim in op de grootste trends van het moment. Want niet alleen is het model van de schoen hartstikke trendy; de bloemenprint én de kitten heel maakt het schoentje tot ware een hit.

De schoen is nog heel betaalbaar ook, wat ervoor zorgde dat alle modemeisjes zich naar de Zara begaven om de schoen in te slaan. Degenen die het gelukt is mogen zich gelukkig prijzen, want de slingbacks zijn nu compleet uitverkocht. Maar we hebben goede hoop dat er een nieuwe lichting van de schoenen in de winkels zal komen. Want op de site van Zara staat er naast de uitverkochte maat een envelopje, wat inhoudt dat je een bericht kunt ontvangen als de schoen weer beschikbaar is. En daar worden we dus wel heel erg blij van!

Bekijk het meest gewilde schoentje van het moment hieronder. Heb jij hem weten te bemachtigen?

Bron: Who What Wear

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

 

Shoppen is altijd een goed idee