Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit zijn de 5 kledingstukken waar hij jou het liefst in ziet

Dit zijn de 5 kledingstukken waar hij jou het liefst in ziet

Dit zijn de 5 kledingstukken waar hij jou het liefst in ziet

Natuurlijk imponeer jij elke man met jouw stralende persoonlijkheid, maar het oog wil ook wat. Je zou natuurlijk je laagste shirt en je beste push-up bh aan kunnen doen, maar de wetenschap gaf ons ook andere hulpmiddeltjes om zijn aandacht trekken. Deze kledingstukken helpen zeker:

1. Hemdjes

Uit een studie van een Australische universiteit bleek dat vrouwen met lange armen het vaakst als aantrekkelijk worden beschouwd door het andere geslacht. Showen dus die armen – en kou lijden – is de boodschap.  En wij maar denken dat ze naar onze kont en borsten aan het staren waren.

2. Vandaag is rood… de kleur van jouw outfit

Marco Borsato bejubelde de kleur jaren geleden al, en dat was niet zonder reden. De University of Rochester toonde aan dat de kleur van de liefde, romantiek en passie de aantrekkingskracht van vrouwen naar mannen toe verhoogt. Is een rode jurk je iets te fel? Met rode lippen vang je twee vliegen in een klap, want uit een Franse studie bleek dat serveersters met lippenstift significant hogere fooien kregen – lees: aantrekkelijker bevonden werden – van mannelijke klanten

rodejurk

3. Strak ingepakt

What a surprise. De meeste mannen houden van een beetje rondingen, en die komen in een aansluitend bodyconjurkje mooi uit. Wetenschappers uit Nieuw-Zeeland bevestigden dat mannen het liefst een zandloperfiguur met een grote heup-tailleverhouding zien. Dus: if you got it, flaunt it. Zo niet, kan je het altijd creëren met corrigerend ondergoed. Hé, het is oké om een beetje vals te spelen.

4. Hoge hakken, hoog sexappeal

Ergonomisch gezien zijn ze slecht voor ons, maar dat zal mannen – en ons, als we eerlijk zijn – worst wezen. Hoge hakken zijn en blijven het symbool van vrouwelijke seksualiteit. Uit een studie gepubliceerd in Archives Of Sexual Behavior bleek dat de aantrekkelijkheid van een vrouw recht evenredig is met de hoogte van haar hak. Bovendien zouden mannen een vrouw die hakken draagt sneller benaderen en hulp bieden. Dus ja, als je half kreupel loopt op straat omdat je killer heels hun omschrijving iets te letterlijk nemen, zal een heldhaftige man je waarschijnlijk te hulp schieten.

highheels2

5. Met een little black dress zit je altijd goed

Het werd al meerdere malen aangetoond dat zwart de kleur is die gelinkt wordt met zelfvertrouwen, intelligentie en sexiness. En zijn dat niet de meest aantrekkelijke eigenschappen bij een vrouw? Een blik op Audrey Hepburn in Breakfast At Tiffany’s zegt ook al voldoende

littleblackdress

 

 

Lees ook: