Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit is wat je volgens de experts moet dragen naar een sollicitatiegesprek

Dit is wat je volgens de experts moet dragen naar een sollicitatiegesprek

Dit is wat je volgens de experts moet dragen naar een sollicitatiegesprek

Jurkje of een nette broek, platte schoenen of hakken, we kunnen ons nog wel eens druk maken om wat we moeten dragen naar een sollicitatie. Drie vrouwen in de top van het bedrijfsleven helpen een handje en geven kledingadvies voor sollicitatiegesprekken. 

Lees ook: Hebben: McDonalds brengt Big Mac kledinglijn uit

Orit Hashay, CEO van BH-merk Brayola
“We zijn vaak heel druk bezig met welke blouse het beste bij welke blazer past en welke schoenen netjes staan bij de broek, maar we vergeten dan vaak één ding. Ons ondergoed. Hoe je outfit er uit ziet, valt of staat met het ondergoed dat je aan hebt. Een goede BH zorgt voor een beter postuur en daarmee zal je kleding meteen een stuk mooier staan. Denk ook na over welke onderbroek je kiest. Je wilt niet dat het randje daarvan zichtbaar is onder je broek.”

Jenny Miranda, CEO van Jenny Miranda PR New York
“Doe je huiswerk! Zorg dat je voor het gesprek weet wie je tegenover je hebt en waar het bedrijf voor staat. Je kunt je super netjes kleden, maar soms past dit helemaal niet bij het bedrijf of de functie waar je naar solliciteert.”

Rakia Reynolds, CEO van Skai Blue Media
“Maak het persoonlijk! Ik kijk altijd of ik aan de hand van een kledingstuk of accessoire wat meer over de sollicitant te weten kan komen. Een blazer of vestje vertelt mij dat je wat moeite hebt gedaan om je look compleet te maken. Een ketting laat me iets persoonlijks zien en je schoenen vertellen mij hoe je te werk gaat. Denk goed na over wat je aantrekt en wat dat voor beeld over jou geeft. Zorg ervoor dat je jezelf blijft!”

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: ThisIsInsider