Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit blijkt het ideale moment om droogshampoo te gebruiken

Dit blijkt het ideale moment om droogshampoo te gebruiken

Dit blijkt het ideale moment om droogshampoo te gebruiken

Wat een top uitvinding is droogshampoo toch. Wanneer je haar vet is, net dat beetje volume mist of je simpelweg te weinig tijd hebt om je haar te wassen is het je redder in nood. Het moment waarop je droogshampoo in je haar sprayt, zou echter een groot deel van de effectiviteit bepalen. Doe jij het goed?

Lees ook: Wat is beter? ’s Ochtends of ’s avonds je haar wassen?

Blijkbaar is ’s avonds het beste moment om een paar verstuivingen droogshampoo in je haar te sprayen. Door een nacht met de spray in je haar te slapen, heeft het de tijd om de olie van je haar te absorberen, vertelt celebrity-haarstilist Ryan Trygstad aan InStyle.

“Gebruik droogshampoo preventief. Spuit het op de wortels van je haar tot je haar krijtachtig voelt. Het product neemt alle overmatige olie op. Vervolgens hoef je je in de ochtend je geen zorgen te maken over vettig haar of de sporen die de droogshampoo achterlaat. Je hoeft je haar alleen nog maar in model te brengen en je bent klaar om te gaan.”

Handig!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10