Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Deze 10-jarige Instagrammer is een ware make-up pro

Deze 10-jarige Instagrammer is een ware make-up pro

Mode & Beauty
Deze 10-jarige Instagrammer is een ware make-up pro

Hoe goed ben jij in het aanbrengen van je make-up? Als je ook maar een klein beetje op ons lijkt, dan kan het zomaar zijn dat je ondanks jaren oefening nog altijd staat te klungelen met het zetten van een eyeliner. Da’s niet het geval met dit jochie, die plots harten verovert op Instagram. Hij heeft zich op slechts 10-jarige leeftijd ontpopt tot een ware make-up goeroe. Zijn looks zijn fenomenaal!

Lees ook: Dit zijn de meest ‘geïnstagramde’ attracties van Nederland

De instagrampagina van de tiener heet Makeuupbyjack en wint flink aan populariteit. Het account heeft al ruim zestigduizend (!!!) volgers, en wij voorspellen dat dit aantal heel snel zal oplopen. Jack is pas tien jaar, maar weet de meest indrukwekkende make-up looks te creëren.

Iridescent brows! #crazymakeup #creativemakeup #browsbegone #eyebrowsonfleek #iridescentbrows

A post shared by JACK (@makeuupbyjack) on

Jack gebruikt zijn eigen gezichtje als model en meet zichzelf zo de meest indrukwekkende looks aan. De creaties zijn stuk voor stuk bewonderenswaardig en zouden niet misstaan in een tijdschift. Het glamourgehalte van de visagie die hij bij zichzelf aanbrengt is hoog en Jack is dan ook niet vies van experimentele make-up.

Blauwe lipstick? Eindeloze nepwimpers? Dramatische eyeliner of smokey eyes? Het 10-jarige knulletje draait er zijn hand niet voor om. Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg is, stuurt hij met zijn looks ook nog een belangrijke boodschap de wereld in. Hij schrijft onder veel van zijn posts: #makeuphasnogender of #makeupforboys.

Wereldverbeteraar en make-up artist in een. Het moge duidelijk zijn: wij zijn fan!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Glamour, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee