Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Deze ‘Sneeuwwitje’-Disneyschoenen zijn magisch mooi

Deze ‘Sneeuwwitje’-Disneyschoenen zijn magisch mooi

Deze ‘Sneeuwwitje’-Disneyschoenen zijn magisch mooi

Designer Ruthie Davis werkt samen met Disney om 11 (!) schoenencollecties te maken. De eerste lijn staat volledig in het teken van prinses Sneeuwwitje.

Lees ook: YES: het kijken naar Disney-films is goed voor je gezondheid

Stap in de wereld van de Disneyprinsessen’ mag je voortaan heel letterlijk nemen met de nieuwe collectie van Ruthie Davis. Ze zal 11 collecties ontwerpen die allemaal draaien rond een bepaalde Disneyprinses. De eerste lijn van haar ‘power princess shoes’ is net uit en Sneeuwwitje staat centraal. De Disneyprinses met het pikzwarte haar, witte huid en felrode lippen werd dit jaar namelijk 80 jaar. Zij viert het waarschijnlijk met haar zeven dwergen en wij vieren het met een paar zalige nieuwe shoes. Yes!

Sprookje

De collectie bevat met acht verschillende exemplaren voor ieder wat wils: enkellaarsjes, platform sneakers of pumps. Natuurlijk allemaal met een fashionable knipoog naar het klassieke sprookje met namen als ‘Seven Dwarfs’, ‘Grumpy’, ‘Rotten Apple’, ‘The Fairest’, ‘Good Vs. Evil’, ‘Diamond Mine’, ‘Friend of the Forest’ en ‘Heart & Dagger’.

Quote

Bij sommige schoenen is het Sneeuwwitjethema heel duidelijk met bijvoorbeeld de afbeelding van de prinses op het leer of een quote uit de film op de zool. Andere verwijzingen naar de film zijn heel subtiel zoals de diamantjes op een van de paren die de edelstenen moeten voorstellen die de dwergen kapten in de mijn. Of de rits dat de vorm heeft van een spiegeltje. Wauw!

Torenhoog

Wat opvalt is dat de schoenen stuk voor stuk torenhoog zijn, de meeste hebben zelf een platformzool. Dat straalt niet meteen de schattige vibe uit die we anders zo gewend zijn van Disney. Ruthie Davis gaf het sprookje haar eigen ietwat kinky twist en de vraag is of diehard Disney fans dat zullen smaken.

Prijzen

Wie toch wegdroomt bij een paartje, begin maar al te sparen. Niet enkel het thema, maar ook de prijzen zijn helaas heel royaal. Het goedkoopste paar kost 421 euro, en het duurste 675 euro. Het kost blijkbaar geld om er als een echte prinses uit te zien. Je kan de schoenen online kopen op deze site. De volgende collectie komt pas volgend jaar in de herfst uit en zal rond Mulan draaien.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek:  www.facebook.com/flairathome