Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > De nieuwste haartrend: Octopus Buns

De nieuwste haartrend: Octopus Buns

De nieuwste haartrend: Octopus Buns

Niet alleen mode is onderhevig aan trends. Ook je make-up routine mag zo nu en dan afgestoft en opgefrist worden, en hetzelfde geldt voor kapsels. Soms zijn het trends waarbij je uren voor de spiegel moet staan, maar sóms zijn het trends die we maar al te graag omarmen. Zo ook deze nieuwe haartrend: de ‘Octopus Bun’.

Lees ook: Regenboog-uitgroei: nieuwste haartrend op Instagram

De naam ‘Octopus Bun‘ klinkt misschien ietwat verontrustend, maar wees gerust; deze trend is juist ontzettend laagdrempelig. Sterker nog; het kapsel is ideaal voor mensen die vaak haast hebben, een tikkeltje lui zijn of simpelweg niet écht goed zijn in het creëren van indrukwekkende kapsels. (Ja, that’s us. Oeps.)

Wat deze trend inhoudt? Het is eigenlijk gewoon een knot bovenop je hoofd, maar dan met een twist. Want in plaats van dat je je haar helemaal door je elastiekje trekt wanneer je een knot maakt, laat je een aantal haarstrengen uit je knot steken. Deze plukjes mogen gewoon uitsteken over je hoofd, zodat ze – je raadt het al – nét lijken op de tentakels van een octopus.

Nu heb je er misschien niet echt een mooi beeld bij, maar geloof ons: deze knot is juist heel stijlvol. De Octopus Bun is de perfecte combinatie van classy en messy, en wij zijn fan! De trend duikt steeds meer op Instagram op, en dus hebben wij een aantal favoriete knotjes voor je op een rij gezet. Zou jij het dragen?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Bustle