Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo vind je de perfecte jeans bij jouw figuur

Zo vind je de perfecte jeans bij jouw figuur

Mode & Beauty
Zo vind je de perfecte jeans bij jouw figuur

De jeans is een onmisbaar item geworden en een absolute musthave. Maar blijft het voor jou ook altijd lastig om de juiste spijkerbroek te vinden? Met deze figuurtips voor de perfecte jeans is dat verleden tijd.

Wil jij investeren in een mooie jeans? Bij Levi’s heb je een jeans voor een fijne prijs. Profiteer nu van de 25% korting op alle jeans van Levi’s. 

Hips don’t lie

Brede heupen

Heb je brede heupen? Kies dan voor een broek met een lage taille en vooral eentje die niet te strak zit, want dat zal je heupen geen goed doen. Daarbij zullen grote kontzakken je bredere heupen camoufleren.

jeans met lage taille

Skinny jeans met lage taille

Smalle heupen

Kies voor een high waisted jeans als je smalle heupen hebt, want deze pasvorm creëert vrouwelijke vormen. Een lichte wassing helpt je ook om je optisch meer body te geven. Ga een broek met lage taille en/of kruis vooral uit de weg, want dat is niet flatterend voor jouw figuur.

jeans highwaisted

Lichte jeans met hoge taille

Sexy legs

Lange benen

Lucky you! Veel jeansmodellen jeans zullen je goed staan. Wil je nadruk leggen op those legs? Kies dan voor een flared/bootcut spijkerbroek of eentje met een mooie lichte wassing. Met lange benen heb je bij het kopen van een nieuwe jeans, vast vaak last van te korte pijpen. Bij merkjeans kun je vaak kiezen voor lengtematen. Kijk daarom eens bij de  Levi’s webshop waar je met de kortingscode 25% korting ontvangt.

jeans wijde pijp

Bootcut jeans

Jeans lichte wassing

Lichte jeans

Korte benen

Als je korte benen hebt kun je ze optisch langer laten lijken door een flared jeans te dragen. Of kies voor een donkere broek met rechte pijpen: een hak eronder en je hebt eindeloze benen.

Jeans met rechte pijp

Donkere jeans met rechte pijp

Show that booty

Ronde billen

Heb je ronde billen? Trek dan geen skinny jeans aan. Een skinny jeans zal nadruk leggen op je billen en benen doordat de pijp van boven naar onder steeds smaller wordt. Om een mooi silhouet te creëren kun je het best kiezen voor een bootcut of een jeans met een rechte pijp. Hierdoor wordt de nadruk minder op de bovenbenen en billen gelegd, omdat het dan niet opvalt hoeveel dunner je knieën en onderbenen zijn. Maar let op: kies niet voor een flared jeans, die geeft jouw onderlichaam juist een zandlopereffect.

Jeans bootcut

Bootcut jeans

Platte billen

Voor meer vorm kies je voor jeans met details achterop. Grote kontzakken geven meer volume zoals een highwaisted jeans met grote zakken. De bootcut is ook een favoriet. Door de hoge zakken en (middel)hoge taille krijg je automatisch meer heupen en billen. Een skinny jeans met lage taille en kleine zakken heeft absoluut geen mooie pasvorm voor jouw bescheiden booty.

jeans

Jeans met details

Buikje?

Een buikje kun je heel goed verhullen door een highwaisted jeans. Die zijn er gelukkig in alle soorten en maten. Van mom jeans tot aan skinny of rechte pijpen. Voor ieder wat wils!

jeans hoog

High waisted jeans

Extra tips voor de perfecte jeans

  • Boven de zakken van een spijkerbroek zit een V-vormige naad die jouw billen, naast extra stevigheid, vorm geeft. Daarbij geldt: hoe dieper de V, hoe ronder en meer gelift je billen lijken. Let dus goed op deze naad bij het aanschaffen.
  • Wanneer de zakken ver van elkaar staan, lijken je billen ‘breder’. Wil je dat niet? Let er dan op dat de zakken van een spijkerbroek dicht bij elkaar staan.
  • Koop je spijkerbroek strak. Krijg je ‘m dicht en kan je nog normaal lopen? Dan heb je de juiste maat te pakken.

Check de Levi’s webshop en scoor jouw perfecte jeans!

Shoppen is altijd een goed idee