Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dankzij de nieuwe lipsticks van L’Oréal Paris is er een kleurtje én finish voor iedere gelegenheid

Dankzij de nieuwe lipsticks van L’Oréal Paris is er een kleurtje én finish voor iedere gelegenheid

Mode & Beauty
Dankzij de nieuwe lipsticks van L’Oréal Paris is er een kleurtje én finish voor iedere gelegenheid

Heb je een romantische avond gepland met je vriend, dan ben je waarschijnlijk in de stemming voor een verleidelijke rode lipstick. Heb je een werkdag vol belangrijke afspraken, dan houd je het liever wat meer naturel. Een rijke glans, matte finish of een hydraterende lipstick: de Color Riche lijn van L’Oréal Paris biedt voor ieder wat wils.

Lees ook: Vier de liefde met Flair en Xander de Buisonjé!

Nu het beautymerk de Color Riche Shine reeks op de markt heeft gebracht, heb je nooit meer het probleem dat je geen gepaste lipstick kunt vinden. Deze lijn bestaat uit acht verschillende kleuren met een extreme glans die niet vervaagt.

Matte lipsticks

Naast de Color Riche Shine lipsticks heeft L’Oréal Paris een collectie matte kleuren; deze liggen in de schappen onder de naam Color Riche Matte Obsession. Aan de bestaande reeks zijn nu negen stoere kleuren toegevoegd, die je lippen niét uitdrogen dankzij het vleugje zwarte kamilleolie dat erin zit.

De nieuwe lipsticks liggen vanaf volgende week in de schappen; hieronder zie je alvast de kleuren die L’Oréal Paris aan het assortiment heeft toegevoegd. Wij kunnen niet wachten!

Flair viert de liefde

Op woensdag 14 februari vindt Flair viert de liefde plaats. Op deze dag van de liefde trouwt niemand minder dan Xander de Buisonjé maar liefst 50 stellen voor één dag. Voor de koppels die hieraan meedoen, staat een compleet verzorgde dag op de planning. Zo krijgen de deelnemers een fijne touch-up – verzorgd door L’Oréal Paris – om er tiptop uit te zien op deze liefdevolle dag.

Niets missen van Flair viert de liefde? Houd onze social media goed in de gaten voor een uitgebreid verslag!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: L’Oréal Paris