Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > ‘Cuticle Nails’ zijn de nieuwe French Manicure

‘Cuticle Nails’ zijn de nieuwe French Manicure

Mode & Beauty
‘Cuticle Nails’ zijn de nieuwe French Manicure

Ben jij een fervent nagellakker en niet vies van een kunstwerkje op je nagels? Let dan even op! Er is een nieuwe beautytrend gesignaleerd op Instagram, die we jullie écht niet kunnen onthouden. De trend heet ‘cuticle nails‘, waarmee aangeduid wordt dat je de rand boven je nagelriem van een leuk kleurtje voorziet. Klinkt vreemd, maar is prachtig om te zien!

Koreaanse trend
De trend is ontstaan doordat nail artist Eun Kyung Park deze manicure begon toe te passen in haar salon. Haar nagelsalon staat in Korea, en is zo langzamerhand een waar fenomeen geworden. Op haar Instagram heeft ze al ruim 203 duizend volgers verzameld en wij snappen best waarom. Want ze tovert het ene na het andere briljante kunstwerkje tevoorschijn op de nagels van haar klanten.

Simpel en minimalistisch
Park vertelt over de trend: ‘Cuticle art should be very simple and minimal—the color or the design should be the accent. Don’t try to do something too complicated.’ Houdt de kleuren dus rustig wanneer je ervoor kiest om je nagels zelf van een kunstwerkje te voorzien. Het figuurtje op zich is al opvallend genoeg!

Bekijk hieronder hoe ‘Cuticle Nails‘ er uit zien. Best heel mooi, toch?

#cuticlenail ❤️

A post shared by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) onBron: Marie Claire, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee