Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > CUTE: Dove opent haar eerste pop-upstore in Parijs

CUTE: Dove opent haar eerste pop-upstore in Parijs

CUTE: Dove opent haar eerste pop-upstore in Parijs

Als we aan Dove denken, denken we meteen aan zachtheid, frisheid én die heerlijke klassieke geur. Ook zo’n fan van de verzorgingsproducten van Dove? Goed nieuws: want het merk opent binnenkort haar eerste echte pop-upshop.

Wat is nu een betere locatie voor je eerste pop-upstore dan de city of love? Jawel, Parijs is de lucky stad die de enige echte Dove pop-upshop mag hosten.

Dove wilde met de pop-upshop een plek creëren om vrouwen en hun schoonheidte vieren – en daar doen wij maar al te graag aan mee. Genieten staat er centraal – en de producten van Dove, uiteraard. Op zoek naar een apart kerstcadeautje? Je kan je eigen stuk zeep of je fles shampoo laten personaliseren met een naam naar keuze. Daarnaast kan je er ook exclusieve producten ontdekken, zoals enkele bestsellers uit Japan (!).

Verder worden er in de pop-upshop ook workshops georganiseerd, waarbij experts vrouwen tips geven over zelfwaardering, zelfvertrouwen en positieve energie. Niet zomaar een zeepwinkeltje dus, maar eentje die jou én je positive vibes centraal zet – en die meteen een gamma aan verzorgende producten aanbiedt. Dove-love, over here!

Binnenkort een citytrip richting Parijs gepland? Très bien! Van 9 november tot 18 december vind je de Dove pop-upstore terug op 108 Rue Saint-Lazare. Nog geen reisplannen? Dan is dit misschien wel het ideale moment om die te maken 😉

Lees ook:

Copyright: Martine Verhoeven